Er gaat wat veranderen

Er gaat wat veranderen. De herfst is het seizoen van loslaten.
Samen met Robert heb ik Zwolle losgelaten om opnieuw straks in het voorjaar onze nieuwe stek aan de dijk in Wijhe te mogen gaan bewonen. Wat kijken we er naar uit.
Ook de praktijk veranderd mee. Van Zwolle naar Wijhe. Maar dat niet alleen. Steeds wordt mij helderder wat ik te doen heb. Waar ik toe wordt geroepen. Mensen helpen bij hun eigen heel-wording. Zij zijn zelf hun eigen en allerbeste therapeut. Ik mag helpen focus aan te brengen door middel van onder meer holistische massage, coaching maar ook Touch of Matrix. Kortom bewustzijnswerk.
In deze verandering ga ik ook dankbaar afscheid nemen van de praktijknaam Voelkracht. Er is een praktijknaam op mijn pad gekomen die zoveel meer past bij wat ik doe en in de toekomst ga doen en waar we straks wonen!
Innerlijk bewustzijnwerk. Voelen. Kwetsbaar durven te zijn. Steeds bewuster worden van de onlosmakelijke verbinding van onder meer lichaam en geest en tegelijkertijd alles wat er is. In ons en om ons heen. Overal. Blokkades opruimen, patronen doorbreken hierdoor plaats maken voor nieuwe liefdevolle ruimte, inspiratie, inzichten, kortom levensvreugde! En dit alles op een fijne veilige plaats, binnendijks, een securebase.
Welkom – INNERDIEK